5 manieren om jouw huis luxe te laten uitstralen door led verlichting!

Het blijft altijd lastig om de pérfecte sfeer in een ruimte te creëren. Het moet een gezellige sfeer geven maar ook voldoende licht om ’s avonds de knopjes op de televisie afstandsbediening nog te kunnen lezen. Led verlichting verbruikt 80 – 90% minder energie dan halogeen. Redenen genoeg dus om aan de slag te gaan met led verlichting!

Upgrade je trap

Een led strip onder de reling, of aan de voorkant van de traptrede geeft een erg speelse sfeer en zorgt ervoor dat de trap er mooi uit springt in de hal. Het geeft je trap een grote upgrade en ziet er super chique uit!

Led licht als een waar kunstwerk

Het leuke aan led licht is dat ze verkrijgbaar zijn in vele kleuren! Hang deze verschillende kleuren led lampjes aan de muur met bijvoorbeeld een metalen/aluminium omlijsting en je krijgt een super gaaf effect. Elke kleur heeft een ander effect wat dit idee juist zo speels maakt. Het is zeker de moeite waard om met de kleurtjes te spelen en op zoek te gaan naar wat het mooiste staat in jouw huis.

Jouw zen moment in de badkamer

Tijdens het douchen en badderen wil je lekker kunnen ontspannen. Even alle gedachtes uit je hoofd zetten. Daarbij helpt licht ook erg. Plaats inbouwspotjes in het plafond met je favoriete kleur (die jou natuurlijk helpt ontspannen en genieten!). Zorg ervoor dat je dimbare ledspotjes aanschaft, zodat jij zelf de touwtjes in handen hebt hoe fel je het licht wil hebben. Zo zorg jij ervoor dat je je op je gemak voelt in de badkamer en met een ontspannen gevoel in bad of onder de douche gaat!

Licht in alle hoekjes

Led spots in de keuken werkt altijd goed! Dit zorgt voor een schone, moderne look in de keuken en ook nog een leuk effect. Daarnaast zorgt het gebruik van led strips in de keukenlades voor een extra luxe uitstraling, waardoor je je keuken een extra boost geeft!

De slaapkamer: the place to be

Voor veel mensen is de slaapkamer ook een ruimte in het huis die erg belangrijk dat deze erg modern is ingericht. Door slimme ledverlichting te gebruiken kan jij elke dag een andere sfeer in je huis brengen. Van een stoere kleur tot een wat sexyer licht, met slimme verlichting heb jij de touwtjes in handen! Daarnaast kan je ook via een digitale assistent (denk aan Siri of Google Assistant) de kleur van deze lampen bedienen.

dian

leave a Comment