Bijzondere energie met kristallen

Edelstenen en kristallen

Al sinds de oudheid is bekend dat kristallen een helend effect hebben op lichaam en geest. Vooral negatieve energie en onprettige emoties worden weggenomen door regelmatig een kristal in je handen te nemen. Kristallen in je woning kunnen tevens kwade entiteiten doen verjagen door de reinigende werking. Vibraties zorgen voor energiestromen in een kamer. Jij kan in een klap verdrietig of boos worden zonder dat je de oorzaak weet. Een kristal kan deze kwade energie zuiveren. Ze zorgen juist voor een positieve energie in de ruimte waardoor iedereen die de ruimte betreed weer in een fijne stemming komt. Je kunt iemand daarom bijvoorbeeld ook echt blij maken door hem of haar een kristal cadeau te doen.

Kristallen en chakra’s

Je kunt kristallen gebruiken om je chakra’s in balans te laten brengen. Door een kristal 30 minuten of langer op de plek te leggen. Veel aandoening komen doordat energiepunten uit balans zijn in het lichaam. Kristallen zorgen ervoor dat die balans en harmonie weer wordt teruggevonden. Bergkristallen worden veel gebruikt. Soms blijft negatieve energie lang bij je hangen. Een bergkristal helpt om deze energie weer los te kunnen laten. De steen staat bekend op zijn geneeskrachtige prestaties. Healing met bergkristallen is daarom een optie om chakra energie weer positief te maken. Ook helpt de bergkristal je weer meer overzicht in het leven te krijgen.

Hoe kun je stenen en kristallen om raad vragen?

Je kunt dit doen door je te concentreren op een paar kristallen en je hand er boven te leggen. De kristallen zorgen voor een antwoord dat spontaan in je opkomt of een uitkomst op een levensvraag. Een kristal tussen de andere kristallen zal bijzonder sterk uit het oog kunnen springen. Deze wijze kristal zal dan deze dag voor jou als gids dienen. Kristallen communiceren telepathisch met jou. Dit kan een woord, gevoel of gedachte zijn die in je opkomt.

dian

leave a Comment