De tuinmeubeltrends van 2020

Ieder jaar zijn er weer tuinmeubelen die enorm populair zijn. Ook dit jaar zullen we een aantal tuinmeubelen enorm vaak terug zien in mensen hun tuin. In dit artikel bespreek ik drie soorten tuinmeubelen die enorm populair zullen zijn in 2020. Wanneer je nu al je nieuwe tuinmeubelen aan schaft, kan je er heel de zomer van genieten.

De lounge

Niks is lekkerder om heerlijk in de zon te liggen en rustig te kunnen relaxen. Dit kan je perfect doen op een set lekkere loungestoelen of een heerlijke loungebank. Er zijn enorm veel leuke loungesets die je kan halen voor je tuin. Ze zijn er dan ook in allerlei kleuren, maten en verschillende materialen. Zo heb je mooie houten loungesets, maar heb je ook loungesets die gemaakt zijn van kunststof of aluminium. Een loungebank of -stoel is dan ook het ideale product voor in jouw tuin.

De hangstoel

Een ander tuinmeubel die ideaal is om in te relaxen is de hangstoel. Deze zomer zul je vooral veel mooie rieten hangstoelen zien. De stoelen zijn ideaal om helemaal in weg te dromen of om gewoon comfortabel in te zitten. Het jammere aan de hangstoel is wel dat je er maar met één persoon op kunt zitten. Wanneer je dus meer gezelligheid wilt, dan kan je beter voor een loungebank kiezen.

De ouderwetse picknicktafel

We zagen ze de afgelopen jaren al steeds vaker terugkomen bij gezinnen met jonge kinderen in huis, maar dit jaar zullen de picknicktafels bij iedereen overnemen. Het is een tuinmeubel die ideaal is voor een gezamenlijke lunch in de tuin en ook nog is een geschikte tafel is om lekker aan te zitten in de middag. De picknicktafels zijn misschien niet zo comfortabel als de loungesets, maar zijn wel enorm praktisch en daarom ideaal voor veel tuinen.

Dit zijn slechts drie tuinmeubeltrends van de komende zomer. Wanneer je nog meer inspiratie op wilt doen kan je altijd ene kijkje nemen op social media naar andere mensen hun tuinideeën. Wij kunnen niet wachten op de zomer, jij wel?

dian

leave a Comment