De witte keuken

Elk jaar zijn er weer verschillende nieuwe trends als het gaat om keukens. Veel trends houden niet lang stand en komen en gaan binnen de kortste periodes. Toch is er een trend onder de keukenkleuren die al enorm lang populair blijft: wit. De neutrale kleur wit zien we steeds weer terugkomen en enorm veel mensen die kiezen voor een witte tint in hun keuken. Dit is eigenlijk helemaal zo gek nog niet. De witte kleur zorgt voor een ruimtelijke uitstraling in de keuken en is ook nog eens met allerlei kleuren te combineren.

Wit in verschillende stijlen

Vaak denken mensen bij witte keukens al snel aan strakke, moderne keukens. Dit hoeft echter niet het geval te zijn. Een witte keuken kan bijvoorbeeld ook in een landelijk interieur leuk staan. Hierin is het hout vaak wit gemaakt. Welke stijl jouw keuken ook is, in elke stijl passen de witte tinten. Leuke witte kastjes of mooie witte keukenbladen, je kan het zo leuk maken als je zelf wilt.

Makkelijk te combineren

Wit is de kleur die het makkelijkst te combineren is. Alles past bij wit. Je kan ervoor kiezen om wit-op-wit te gebruiken, maar je kan er ook voor kiezen om wat extra kleur toe te voegen. Dit kan door de achterwand een andere kleur te geven of door kleurrijke accessoires toe te voegen in jouw keuken.

Witte apparatuur

Vroeger kenden we alleen jet standaard zilveren of zwarten apparatuur, maar tegenwoordig is bijna al de apparatuur ook in wit te verkrijgen. Vind je het niet zo mooi om een donkere oven in je witte keuken te plaatsen? Dan is dit tegenwoordig ook geen probleem.

Ook de kranen zien we in steeds gekkere kleurtjes terugkomen. De standaard zilveren kraan wordt namelijk steeds vaker vervangen door een mooie zwarte of witte kraan die goed aansluit op de stijl en kleurencombinatie van de keuken.

Doordat de witte keuken op allerlei manieren in kan worden gericht kan je het zo gek maken als je zelf wilt. Een keuken is een flinke investering en daarom is het belangrijk om goed te kijken wat voor witte keuken er bij jou en jouw woning past. Doe genoeg keuken inspiratie op online voordat je jouw keuze maakt. Zo zorg je ervoor dat je geen spijt krijgt en jouw droomkeuken binnenkort kan ontwerpen.

Kitchen and Dining Area

dian

leave a Comment