Decoreren van een woning naar eigen stijl

Wanneer je op zoek gaat naar nieuw decoratie voor in huis zal je vrijwel overal zoeken in de hoop dat je snel iets leuks kan vinden. Maar weet je dan eigenlijk wel waar je naar op zoek bent? Denk bijvoorbeeld eens “out of the box”: ga eens voor een andere kleur of wellicht een compleet ander soort decoratie!

Vergeet de badkamer niet qua decoratie!

 

Iets wat vaak vergeten wordt, is het inrichten en decoreren van een badkamer. Men denkt er niet bij na dat deze ruimte ook rustgevend mag zijn. Douchen of uitgebreid in bad gaan doen we dagelijks. Waarom dan niet gebruik maken van leuke decoratie? Zo kan je bijvoorbeeld badkamerrekken plaatsen en hier een mooie plant op zetten. Erg leuk ter decoratie en het geeft ook rust met zich mee. Ook zou je gebruik kunnen maken van geurstokjes voor een heerlijke geur in de badkamer. Zo zijn rekken perfect om je favoriete producten of parfums tentoon te stellen!

 

Vaak zijn badkamerrekken verkrijgbaar in diverse soorten materiaal, kleur en afmetingen. In de badkamer wordt geregeld gebruik gemaakt van hout. Let er wel op dat je hout gebruikt wat ook bestendig is tegen vochtige ruimtes.

 

Jouw woonkamer scheiden met decoratie

 

Vroeger stond er in iedere woonkamer wel een kamerscherm. Niet zozeer ter decoratie, maar wel om een ruimte strakker in te richten. Tegenwoordig vind je de kamerschermen vrijwel overal! Verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Ook wanneer je een motief zoekt kan je het zo gek nog niet bedenken. Het leuke van een kamerscherm is dat je er ook leuke dingen aan kunt hangen. Heb jij bijvoorbeeld een kleinere studio? Kies er dan gerust voor om een scherm voor het bed neer te zetten zodat je dit privé kunt houden.

 

Werk met verschillende kleuren

 

Voorheen was men nog niet bezig om gebruik te maken van diverse kleuren in huis. Gelukkig is daar vandaag de dag behoorlijk wat verandering in gekomen. Men kiest er graag voor om kleur in huis te halen. Zo kan je bijvoorbeeld gebruik maken van een flinke bos bloemen in kunststof of kies voor mooie plantenpotten in kleuren. Zet het op een rek in de woonkamer als eyecatcher!

 

Diverse kleuren bij elkaar zetten?

 

Ja! Je leest het goed! Er zijn over het algemeen onwijs veel kleuren die perfect bij elkaar matchen. Zet het bij elkaar en vergelijk het in één oogopslag. Je zult namelijk zien dat veel kleuren goed bij elkaar passen. Door meer kleur in huis te halen, zal je ook een vrolijker gevoel krijgen. Kortom, denk eens out of the box en combineer de leukste kleuren met elkaar!

dian

leave a Comment