Drie stijlvolle ideeën voor de vloer

De keuze van de vloer is allesbepalend voor de sfeer in een ruimte. Zo is het gebruikelijk om voor een andere vloer te kiezen in de woonkamer en de badkamer. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden op het gebied van vloeren. Daarom geef ik in dit artikel drie stijlvolle ideeën ter inspiratie. Zodat ook jij over een prachtige vloer zal beschikken.

 

Keramische vloer

 

Als je graag een stijlvolle sfeer wil creëren, is het een goede mogelijkheid om voor een keramische vloer te gaan. Met een keramische vloer kun je alle kanten op. Er zijn bijvoorbeeld verschillende maten tegels. Een mooi formaat zijn de vloertegels 60×60. Daarnaast is het een ijzersterk materiaal dat makkelijk schoongemaakt kan worden. 

 

Laminaat

 

Dit is momenteel één van de meest populaire vloersoorten. Het is een kunststofvloer dat bestaat uit vier lagen: een balanslaag, kernlaag, decoratieve laag en een bovenlaag. De decoratieve laag bepaalt de hoe het laminaat eruit komt te zien. Het voordeel van een laminaatvloer is dat het relatief goedkoop is en erg lang meegaat. Sommige laminaatvloeren gaan wel meer dan 20 jaar mee. Daarnaast is het ook nog eens eenvoudig te onderhouden.

 

Tapijt

 

Tapijt is in tegenstelling tot een keramische vloer en laminaat een zachte stof. Het zorgt voor een warme sfeer en is ook nog eens erg fijn om op te lopen. Je kunt enorm veel kanten op met tapijt. Er zijn allerlei verschillende vormen, maten en kleuren. Het is echter een vloersoort dat niet voor iedereen geschikt is. Het is namelijk snel vies en moeilijk schoon te maken. 

 

Wil je graag meer informatie over een keramische vloer? Dan raad ik het aan om een kijkje te nemen op https://www.ceramicavloeren.nl/.

dian

leave a Comment