Lekker in de tuin zitten in de zomer maanden

Wanneer het lekker weer is, wil je graag vaak in de tuin zitten. Alleen als de zon lekker staat te branden houd je dit meestal niet zo heel lang vol. Binnen 10 minuten ben je dan soms al weer binnen. Wel zonde, want zo vaak schijnt de zon niet en mis je je kans om een lekker kleurtje te krijgen. Er zijn wel een aantal manieren om wat verkoeling te zoeken en nog steeds lekker buiten van de zon te kunnen genieten. Je kan hierbij denken aan een opblaas bubbelbad, een voetenbadje, afkoelen door een planten spuit of in de schaduw zitten om zo af te kunnen koelen.

Opblaas bubbelbad
Een manier van afkoelen in de hete zomer weer en toch nog lekker van het zonnetje kunnen genieten is via een bubbelbad opblaasbaar. In dit bubbelbad kan je lekker verkoelend in het water zitten en van de bubbels genieten. Je haalt echt een soort vakantie gevoel aan huis. Heerlijk met het gezinnetje in de tuin genieten. Het voordeel van dit bubbelbad is dat het opblaasbaar is. Je kan het dus makkelijk opbergen en opzetten. Als je even een tijd geen zin hebt om in het bad te zitten, kan je hem leeglatenlopen en makkelijk wegleggen. Zo staat die niet in de weg als je hem niet gebruikt.

Plantenspuit
Je kan jezelf ook lekker afkoelen door geregeld met een plantespuit koud water op je lichaam te spuiten. Dit is echter wel meer een gedoe en minder relaxt dan in een bubbelbad zitten. Je moet elke keer met de plantenspuit spuiten en als die leeg is, moet je hem weer gaan vullen. Het kan ook zijn dat als je hem te lang in de zon laat staan, waardoor het water warm is geworden en je er niks meer aan hebt. Er zijn nog een hoop meer manieren om lekker af te koelen in heet weer, maar dit waren een aantal voorbeelden. 

dian

leave a Comment