Nieuwe tuinplanten kopen? Dit zijn de mogelijkheden

Wil jij de beplanting van jouw tuin vervangen of ben je een nieuwe tuin aan het aanleggen en op zoek naar passende beplanting? Tuinplanten zijn een mooie manier om de borders en bloembakken in jouw tuin op te vullen en een feestelijke, kleurrijke uitstraling te geven. Wij vertellen je alles wat je moet weten over tuinplanten.

Groenblijvende tuinplanten

Wil jij altijd genieten van een prachtige groene tuin? Dan is het aan te raden om zoveel mogelijk te kiezen voor groenblijvende tuinplanten. Groenblijvende tuinplanten zijn tuinplanten die in de winter hun blad behouden, waardoor ze het hele jaar door prachtig groen zijn. Met groenblijvende tuinplanten geniet je het hele jaar door van een prachtige, frisgroene tuin.

Bladhoudende tuinplanten

Bladhoudende tuinplanten behouden, net als groenblijvende tuinplanten, het hele jaar door hun blad. Toch zijn groenblijvende en bladhoudende tuinplanten niet hetzelfde. Bladhoudende tuinplanten hoeven namelijk niet per se het hele jaar door groen te blijven. Zo zijn er diverse tuinplanten verkrijgbaar waarvan het blad in het najaar wel verkleurt naar bijvoorbeeld bruin, maar niet afvalt. Door groenblijvende bladhoudende tuinplanten te combineren met andere soorten bladhoudende tuinplanten is jouw tuin ook in de winter een interessante mix van allerlei kleuren en blijft het een feestje om naar te kijken.

Bladverliezende tuinplanten

Niet alle tuinplanten houden in de winter hun blad vast. Tuinplanten die in het najaar en de winter hun blad laten vallen zijn bladverliezende tuinplanten. Het feit dat ze in de winter geen blad hebben is echter geen reden om ze te mijden in de tuin. Bladverliezende tuinplanten kunnen in de zomer juist een uitbundige bloei hebben, waardoor ze een verrijking voor jouw tuin vormen. Wil je voorkomen dat jouw tuin in de winter kaal oogt? Door ze te combineren met groenblijvende tuinplanten en andere bladhoudende planten creƫer je de mooiste borders en voorkom je dat jouw tuin in de winter een dorre en kale uitstraling heeft.

Tuinplanten kopen

Wil jij tuinplanten kopen voor jouw tuin? Tuinplanten koop je vandaag de dag eenvoudig online. Online vind je een groot aanbod tuinplanten in allerlei kleuren, soorten en formaten. Zo zijn er altijd planten verkrijgbaar die helemaal aansluiten op jouw tuin. Door jouw tuinplanten online te bestellen hoef je niet op zoek naar het dichtstbijzijnde tuincentrum en kan je jouw bestelling vanaf de bank samenstellen. Na het afronden van de betaling worden jouw planten vervolgens zo snel mogelijk bij jou thuis bezorgd. Dat is wel zo makkelijk.

dian

leave a Comment