Plant & Grow

Nog even en het voorjaar zal zich weer aandienen. Het is nu nog koud en nat dus de perfecte tijd om binnen te zitten en alvast de mooiste planten uit te kiezen die bloeien in de zomermaanden. Plant & Grow heeft een handige plantconfigurator, waarmee je de juiste plant voor de juiste plek kunt kiezen. Wil je bijvoorbeeld een vaste plant voor een zonnige tuin die onderhoudsarm is? De plantconfigurator zoekt de planten die je kunt gebruiken voor deze plek. Moet de bloeitijd in de maand mei plaatsvinden dan zijn de volgende planten een prima keus.

Anemone sylvestris

Deze witbloeiende anemoon kan het beste per 12 voor 1 vierkante meter worden aangeschaft. Een dertig centimeter hoog plantje, een echte eye-catcher in je tuin. Kan worden gebruikt als randbeplanting, maar kan ook in de border als groep worden aangeplant. Kan in elke grondsoort en verlangt een plekje in de zon of halfschaduw. Een gemakkelijk plantje waar je jaren plezier van hebt.

www.plantengrow.nl is een gerenommeerde webwinkel die binnen 1 tot 4 werkdagen de bestelling thuisbezorgd. Er zijn ook 1600 afhaalpunten waarvan er altijd eentje bij jou in de buurt is.

Geurende bloemen

Veel mensen houden van bloemen die ook lekker ruiken. De configurator geeft je een ruim assortiment heerlijk geurende vaste planten of struiken, die in de zomer tot rijke bloei komen. Wil je veel bijen en vlinders in je tuin? Kies dan voor een vlinderstruik.

De Buddleja Davidii

Een populaire struik die je in verschillende tinten kunt aanschaffen. Wit, roze, lila en een prachtige volle, donkere kleur heeft Plant & Grow in het assortiment. Tijdens de prachtige bloei die in juli, augustus en september zal plaatsvinden gaat deze struik ook heerlijk geuren en heeft grote aantrekkingskracht op vlinders. Een Buddleja kan een hoogte van 200 cm bereiken. In de maand april moet de vlinderstruik tot 40 cm. boven de grond worden gesnoeid. Na de snoei loopt de struik snel uit en zal veel bloemen laten zien. Een vlinderstruik kan het hele jaar worden aangeplant omdat deze in pot wordt geleverd.

Combineren

Deze webwinkel biedt de klant ook nog een leuke bijkomstigheid. Wanneer je op vlinderstruik zoekt zie je direct welke planten met deze struik goed kan worden gecombineerd. De Buddleja Davidii white geeft samen met de witbloeiende dwergmispel een prachtig plaatje. Deze lage plant (25 cm) kan prima onder en rondom de vlinderstruik worden geplant. Na de witte bloei verschijnen er rode vruchtjes.

Thuiswinkel waarborg

Plant & Grow is in het bezit van het Certificaat Thuiswinkel waarborg. Dit certificaat zorgt er voor dat je als klant 14 dagen bedenktijd hebt, dat er een overzichtelijk bestelproces wordt geboden, duidelijke prijzen, een veilige betaalomgeving en dat er duidelijke prijzen op de website vermeld staan.

dian

leave a Comment