Tips om je beursstand in te richten

Je wilt met je bedrijf meer naamsbekendheid genereren, en het publiek beter kennis laten maken met je producten of diensten die je hebt. Het is dan vaak een goed idee om met je bedrijf op een beurs te gaan staan. Daar komt vaak jouw doelgroep, en dus vraag en aanbod samen. Ook is het een goede manier om de bezoekers face to face te overtuigen van jullie producten en diensten. Toch is het zo dat je bij een beurs enorm veel aanbod hebt, en je dus op de een of andere manier wel moet opvallen ten opzichte van de concurrentie. Hieronder enkele tips die je betrekkelijk eenvoudig zou kunnen toepassen.

Ga de lucht in

Een beurs is vaak erg groot. Je zult daarom niet direct opvallen als de bezoekers binnen komen lopen. Wanneer je echter zorgt voor een hele hoge stand, zou je hiermee kunnen opvallen. Dan zien de bezoekers dit namelijk al direct.

Eten en drinken

Naar een beurs gaan is voor de bezoekers vaak ook een leuk ‘uitje’. Daarom is het vaak goed hier te onderscheiden met een lekkere cappuccino of een zelfgebakken taart. Tijdens het genieten hiervan kun je een gesprek aangaan met de bezoeker en vervolgens een flyer meegeven met de USP’s van je bedrijf.

Gadgets

Bezoekers worden platgegooid met keycords, visitekaartjes, powerbanks en meer. Zorg er voor dat je iets unieks mee kunt geven aan de bezoeker.

Er zijn veel meer mogelijkheden om op te vallen met je beursstand. Denk bijvoorbeeld aan het huren van een race simulator, waar je de bezoekers ervaring laat opdoen met virtual reality. Urban Events is een bedrijf dat je hier bij zou kunnen helpen. Zij hebben veel ervaring met het inrichten van de perfecte beursstand.

dian

leave a Comment