Voor- en nadelen van een tegelvloer

Er zijn natuurlijk enorm veel verschillende soorten vloeren op de markt en dit maakt het voor veel mensen dan ook lastig om de juiste vloersoort te kiezen. Heb je liever een mooie houten vloer of kies je toch voor een strakke tegelvloer? Je kan het helemaal zelfs kiezen, maar alle verschillende vloeren hebben hun eigen voor- en nadelen. Het is handig om deze voor- en nadelen te vergelijken om de juiste vloer te kiezen. In dit artikel bespreek ik de tegelvloer.

De voordelen

Om te beginnen zijn er enorm veel verschillende soorten tegelvloeren, zo heb je Kerlite tegels maar heb je natuurlijk ook La Fabbrica tegels. Doordat er veel verschillende soorten zijn, heb je voor iedere huisstijl wel een leuke vloer. Tegelvloeren zijn enorm populair bij moderne woningen, maar ook in andere huisstijlen zijn de vloeren goed te matchen. Naast dat ze in elke huisstijl passen, zijn de vloeren ook enorm makkelijk schoon te maken. Met wat water en wat zeep kan je de vloer weer zo schoon als nieuw maken. Dit maakt de vloeren enorm hygi├źnisch en voor veel mensen ook enorm aantrekkelijk. Ten slotte zijn het ook vloeren die enorm lang mee gaan en dus ook erg duurzaam zijn. Tegelvloeren zijn vloeren waar je enorm lang van kan genieten.

De nadelen

Ook de tegelvloer heeft zijn eigen nadelen. Zo kunnen tegels enorm koud aanvoelen in de winter. Dit zorgt er dan ook voor dat je vloerverwarming nodig hebt om de vloeren warm te houden. Dit is een flinke investering en daarom kunnen de vloeren erg duur uitvallen. Hiernaast zijn de vloeren enorm hard en dus gevaarlijk wanneer je erop valt. Dit maakt het misschien niet de ideale vloer voor een huis met kleine kinderen.

Er zijn veel tegelvloeren die in jouw woning kunnen passen. Kies een leuke tegelvloer die bij jou past en geniet van de leuke voordelen.

dian

leave a Comment