Waarom wonen in Almere ideaal is

Waarom wonen in Almere ideaal is

Almere heeft over de jaren heen een beeld gecreëerd bij mensen dat het een stad is waar je niet wil wonen. Echter, is het een ideale oplossing voor mensen die toch in de buurt van Amsterdam willen wonen en niet de torenhoge huurprijzen willen betalen. We zullen in deze blog verder ingaan op wat wonen in Almere nou zo ideaal maakt.

Voordelen wonen in Almere 

Zoals eerder al vermeld werd is het wonen in Almere een stuk goedkoper. Ondanks dat steeds meer mensen Amsterdam ontvluchten en hierdoor de prijzen stijgen rond de hoofdstad, blijft Almere relatief betaalbaar. Ook is de kwaliteit van lucht beter en is er aan natuur geen gebrek. Hiermee denk je ook gelijk aan je gezondheid mocht je de beslissing maken om te gaan verhuizen naar Almere. Zo liggen de Oostvaardersplassen om de hoek en zijn er nog aantal parken en bossen te vinden in Almere. Er is ook een kustlijn van 42 kilometer waaraan diverse stranden te vinden zijn. Ideaal dus wanneer je in de zomermaanden een bezoek wil brengen aan het strand en niet in urenlang files wil staan.

Nieuwbouw in Almere 

Waar in de grote steden een gebrek aan ruimte is heeft Almere dit in overvloed. Almere laat haar inwoners heel vrij in het bouwen van nieuwe woningen. Door deze nieuwbouw is er de mogelijkheid om je huis compleet zelf in te richten naar jouw wensen.

wonen almere

Opvoeding kinderen in Almere

De veiligheid in Almere is ook stukken beter. De kans dat je kind in aanraking komt met criminaliteit ligt beduidend lager en hoef je niet druk te maken als je kinderen alleen op straat spelen. Ook zijn er geen lange wachtrijen voor de basisscholen. Het komt tegenwoordig nog wel is voor dat er in de drukke steden wachtrijen zijn voor populaire basisscholen. Nog een punt die je in overweging kan nemen mocht je willen verhuizen naar Almere.

Ben je nu overtuigd van de woonvoordelen die Almere biedt? Neem dan gerust contact met een verhuisbedrijf in Almere, deze helpen je graag met de verhuizing. Ben je niet op zoek naar een huurwoning maar is het zakelijk gerelateerd? Ook geen probleem genoeg plekken die je helpen met zakelijk verhuizen

dian

leave a Comment